«

»

Oct 18

Komitet pravnika za ljudska prava – Yucom i Beogradski centar za ljudska prava obavili monitoring posetu Mesnoj zajednici Banovci Dunav

 

 

 

 

Monitoring tim Komiteta pravnika za ljudska prava i Beogradskog centra za ljudska prava primio je predsednik Mesne zajednice Banovci Dunav, Opština Stara Pazova, gospodin Branislav Aleksić, u četvrtak 18. oktobra 2012. godine u zgradi opštinske uprave Stara Pazova, na  razgovor o sprovođenju preporuke Zaštitnika građana koja se odnosi na izvršenje pravnosnažne i izvršne sudske presude iz radnog spora.

 

Ovom prilikom su prikupljene informacije o preprekama za ispunjenje radnje koja bi zadovoljila pritužiteljku u konkretnom slučaju, finansijskim problemima sa kojima se suočava Savet mesne zajednice, o odnosu sa Opštinom Stara Pazova i načinu komunikacije sa građanima i odgovorima na njihova pitanja i pritužbe.

 

Link ka preporuci

 

Komunikacija sa Zaštitnikom građana, uloga ove nezavisne institucije i odgovor o postupanju po preporuci u konkretnom slučaju takođe su bile teme sastanka u Staroj Pazovi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>